BejelentésMert néha kell egy kis egyedüllét, gondolkozás, hogy rendbetegyünk egy pár dolgot ott bennt
Ha valaki imádja a fantáziát, annak itt a helye:)!!!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


    Esett az eső, és én a nyitott ablaknál ültem egy kényelmes fotelban, ami nagyon szép emlékeket rejtett magában. A meleg pokrócba betakarózva, ezzel eggyütt a fejem is bebugyolálva. Az ablakom egy rétre, majd egy kicsivel tovább egy erdőre nyílt. Gyönyörű látvány volt, megnyugtató és elgondolkoztató. Soha nem voltam még az erdőben, de már nagyon régóta tervezgettem, hogy egyszer veszem a fáradságot és elsétálok arra. Biztos voltam benne, hogy finom tiszta levegő van ott. A nyugalom 100%-os. Már nagyon vágytam egy kis túrára. Az egyetlen amikor leülhettem pihenni, gondolkozni és elszakadni a gondoktól az legtöbbször péntek este és vasárnap délelőtt volt.

   Ez most egy kivételes alkalom volt, hogy egy szerdai reggel leülhettem és nyugodtan nézhettem a nyugodt tájat. És egy idő után egy szokatlan lényt pillantottam meg. Kedden este bukóra kinyitottam az ablakot, odasétáltam hulla fáradtan az ágyamhoz, letettem a szemüveget az éjjeli szekrényemre, majd felkapcsoltam a kis villanyt, ami lila fénnyel világított. Elsétáltam a kapcsolóhoz és lekapcsoltam a villanyt. Amikor visszaértem az ágyamhoz, végre könnyed melegség öntött el, hogy végre elkalandozhatok álom világba. Lefeküdtem és finom meleg selyem anyagú takarómmal betakaróztam. Azon voltam, hogy kényelmes pózt vegyek fel, miközben fura hangokra lettem figyelmes. Nagy dübörgés, mintha valami nagy állat futkározna a réten. Nem féltem, mert a 3. emeleten voltam, és biztos voltam benne, hogy az a valami, legyen szarvas, őz, vagy egy robot, netalántán űrlény nem tud bejönni. De miért is akarna? Félálomban azon gondolkoztam, hogy holnap milyen órára kell bemennem, és mikor tudok elmenni gyakorolni és befújni. Az idő nem igazán mindig mellettem áll, ahogy szerdán sem szokott. Elég zsúfolt nap volt.

 

 "Reggel be kell fújnom, így kb. 6-ra bent kell, hogy legyek, lesz másfél órám reggelizni, kávézni, és nekiállni a hangok cséplésének. Utána mennem kéne szolfézsra is, de ahogy a tanárnő reggeli időbeérése nem volt biztos ( nem volt jóban a reggeli felkeléssel, így mindig minimum fél órával később kezdődött az óra) így tudtam, hogy akkor van még kb. fél órám egy reggeli ébresztőre, ami a kapuccsínó volt. Az óra rendes időtartama fél másfél óra volt, ebben benne volt a szolfézs és a zeneelmélet. Majd megint lesz egy fél órás szünetem és következik egy fél órás zongora óra, utána egy egy órás zongorakíséretes óra."

 

 Majd ezt félbeszakítva egy vonyítás következett, ami már ijesztő volt. Egy vonyításra hasonlított, ami nem egy kutyáé volt. Majd megint csörtető hangok következtek. Megint egy dromedár volt, de ezek mellett volt egy olyan hang, mintha futottak volna. De ezek után nagy álomba merültem.
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!